ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Ramazan Özen Anaokulu

Ock

Dilimiz Zenginlikleri projesi Kapsamında Yazar, Drama Eğitmeni, Diksiyon Eğitmeni ve Edebiyat Öğretmeni Olan Sayın Bilal ZEMİN Bey Okulumuzda Masal Oyunları Atölyesi Gerçekleştirmiştir. Kendilerine emeklerinden Dolayı Teşekkür ederiz.

KİTAPLARI YAŞIYORUZ

Her hafta sınıflarımızda okuduğumuz bir kitabın içeriğini günlük hayatımıza uyarlayarak; kitapların içeriğine bir yolculuk yapıyoruz. Bu yöntemle çocuklarımızın drama, yaparak-yaşayarak, günlük yaşam becerilerini, ve kendilerini ifade edebilme yönlerini destekliyoruz.  Bu içerikleri uygularken veli katılımı sağlayarak çocuk ve ebeveyn arasında; olumlu bir ilişki ve kaliteli zaman geçirmelerine destek oluyoruz.

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA İYİLİK PANOMUZ

Ülkemizin milli, manevi değerlerini, kültürünü yansıtmak ve uygulamak amacıyla sınıflarımızda “İyilik Panosu” oluşturduk. Bu panoyla küçük yaştan itibaren öğrencilerimize ve velilerimize değerlerimizin aktarılması konusunda öncülük ettik. Bu panoyu günlük olarak çocuklarımıza uygulayıp veli bilgilendirmeleri yaptık. Çocuklarda olumlu davranış değişiklikleri oluşturmaya çalıştık. Veli memnuniyeti ile yaptığımız uygulamanın ne kadar doğru bir uygulama olduğunu gözlemledik. Bu uygulama ile değerlerimizin önemini  okul öncesinden itibaren yaygınlaştırmaya çalıştık.

Okulumuzun Salonunda Sinema Etkinliği

Okullarda Orman Projesi kapsamında Sertifika ve Bayrağımızı aldık.

TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU TARAFINDAN TASARIM BELGEMİZİ ALDIK